top of page

ONECRY Group

Public·47 members

Чи реально збільшити пенсійні виплати?

Чи реально взагалі збільшити пенсійні виплати після того, як пенсія вже була призначена? Мені здається, що Пенсійний фонд не дуже охоче йде на перерахунки, якщо це не вигідно державі. Я шукав інформацію на цю тему і натрапив на ресурс https://merezha-prava.ua/direction/civilni-pensiyi. З того, що я зрозумів, цей сайт пропонує допомогу для збільшення виплат та отримання компенсацій у випадках, коли пенсія була неправильно нарахована через помилки в показниках середньої заробітної плати, неповний страховий стаж або невраховані пільгові обставини. Цікаво, хтось із вас мав досвід успішного збільшення своєї пенсії? Які були результати?

10 Views

Питання збільшення пенсійних виплат є досить складним, але не безнадійним. Часто буває, що люди не знають усіх своїх прав або не розуміють, які документи чи обставини можуть вплинути на розмір пенсії. Якщо є підстави вважати, що пенсія була нарахована неправильно, варто звернутися до фахівців за консультацією. Можливо, є законні шляхи для перерахунку, про які пенсіонери просто не знають.

bottom of page